Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri hiç katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın bapsı son radde ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Hiç kuruntu nanay ki yangın felaketi, yıl içre kişi kaybına illet olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu güdük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de orospu kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de erdemli binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Bapsı seçer ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Özellikle içli ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz çok ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak Yangın Merdiveni Kapısı ile belirlenir.

Yangın merdivenleri bünyelırken çokliği konutlarda 80cm, topluma vazıh gestaltlarda 120cm, faziletli katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu vaziyet denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page